Lær om Hellig Geometri på vakre Kreta

 

For antikkens arkitekter og filosofer representerte Hellig Geometri et viktig fundament for livskraft og bevissthetsutvikling. Bak den fysiske verden eksisterer et skjult mønster med levende energier som alle mennesker er knyttet til. Kunnskapen om Hellig Geometri er et verktøy som kan brukes til å skape våre liv basert på de samme universelle prinsippene. Når man begynner å studere Hellig Geometri opplever mange positive synergier som gir utvidet bevissthet, økt livsglede og harmoni. 

Kurset fokuserer på mye visuell formidling slik at kunnskapen blir lett forståelig. I tillegg vil deltakerne også lære gjennom praktisk maling/tegning og kreativitet som integrerer og forankrer kunnskapen. Vi vil samles om kveldene på stranden for felles meditasjon i solnedgang. Stikkord om kurset: 

- Lær om Hellig Geometri i egyptiske og greske mysterieskoler 
- Lær hvordan du kan se og oppleve Hellig Geometri i naturen 
- Lær hvordan Hellig Geometri vises i designet av kornsikler
- Lær om Hellig Geometri i strukturer som Stonehenge og pyramidene
- Lær hvordan Hellig Geometri er en brobygger mellom naturvitenskap og åndsvitenskap
- Lær om de viktige strukturene Flower of Life, Metatrons Kube og De fem platonske legemer
- Lær å male/tegne Hellig Geometri som Flower of Life og Metatrons kube m.fl.
- Lær hvordan du kan bruke Hellig Geometri i meditasjoner
- Lær hvordan Hellig Geometri kan brukes som en guide for egen vitalitet og livskraft

Kursholder:
Jon Asle Rivelsrud har studert Hellig Geometri siden 2003 og har bl.a. tatt kurset Fundamentals of Cosmometry med Marshall Lefferts som er en av grunnleggerne til The Resonance Project og Thrive. Disse studiene har utviklet seg til bl.a. produksjon av bilder og musikk basert på Hellig Geometri og foredrag om temaet. 

Hotellet: 
Hotell Atrion er et bra 3-stjerners hotell ved Agia Marina like utenfor Chania by på Kreta. Hotellet ligger like i nærheten (200 m) fra den fine stranden Agia Marina. Hotellet har utendørs basseng med solsenger og parasoller. 

Pris: 
Kr. 8.558,- pr. person i ett-roms leilighet når 2 deler rom. Prisen inkluderer fly, transfer til og fra hotellet, kurs med materiell og kursbevis (avreise Gardermoen 22. april hjemreise 29. april 2017). Ingen mat inkludert, men hotellet har restaurant med frokost og middag samt poolbar – alle betaler maten selv. Det er flere butikker i nærheten av hotellet dersom man ønsker å lage mat på hotellrommet selv (rommene har fullt kjøkkenutstyr). 

Arrangør: 
Inger Jøndal har i mange år arrangert inspirerende turer til Luxor i Egypt – se www.terapiiegypt.no 
Nå har hun tilrettelagt denne turen sammen med reiseselskapet Apollo. 

Påmelding og betaling:
Påmelding skjer til Jon Asle Rivelsrud, jonasle.rivelsrud@gmail.com tlf. 99304650. 
Begrenset antall plasser (16 plasser). Vær snar med påmeldingen! 

Velkommen til varme og hyggelige dager på Kreta!

Please reload