Påske godter

Thorun Ranes

Thorun Ranes

Her lager jeg varm sjokolade! Laget av rå kakao, mandelmelk - kun oppvarmet til 60 grader og søtet med kokosblomstsirup.

Sitrus kake

Sitrus kake

Dette er en råfood kake med frisk smak fra sitrus

Mandelsmør

Mandelsmør

Du kan lage enkelt mandelsmør som er topp å ha som pålegg - eller som jeg har brukt i myk lakris oppskriften.

Påske kos

Påske kos

Hefte er på 68 sider med mange oppskrifter og tips

Myk lakris

Myk lakris

Nyt rå lakris i denne smakfulle godteriet!

Kviklunsj

Kviklunsj

Ja - du kan lage din egen sunne kvikklunsj.

Aprikos egg

Aprikos egg

Disse er nydelige og laget bl.a med aprikos

Kokos pistaje kuler

Kokos pistaje kuler

Her får du en god nytelse av pistasje nøtter og kokos sammen!

Chili topper

Chili topper

Jeg har laget endel oppskrifter med rå kakao der fordelen er at du kan velge setning og sette til smaker du liker med essenser. Her med chili

Påske er tiden for godter og kos. Men det blir lett for mye raffinert sukker. I Påske Kos hefte får du oppskrifter og gode tips uten det hvite sukkeret. For å få søtsmak og god konsistens har jeg brukt ingredienser med gode fiber og næringsstoffer slik som i tørket aprikos og dadler.  Honning og sukker/sirup fra kokosblomsten er også valgt i noen oppskrifter. For de som trenger å unngå sukker helt men ønsker søt smak er naturlig søtning fra urten stevia fint å bruke.  Stevia påvirker ikke blodsukkeret, og gir ingen kalorier.

Uten gluten og melk

Alle oppskriftene er gluten- og melkefrie. Gode, næringsrrike, økologiske og uraffinerte råvarer er hovedsakelig valgt. Det er en stor fordel å ha en god kjøkkenmaskin for å lage mesteparten av godtene. Gjerne en med knivblad.

Påske kos, Caluna.png