lør. 07. nov. | Sletta gård

Healy

Hvordan ville det være hvis du kunne bli din egen ENERGY HEALER? ⠀ Hva om du kunne våkne opp om morgenen og koble til en frekvens enhet som kan hjelpe deg til å være mer i kontakt med deg selv, ditt hjerte og få mer flyt i hverdagen?
Registreringen er lukket
Healy

Tid og sted

07. nov. 2020, 11:00 – 14:00
Sletta gård, Sonsveien 65, 1555 Son, Norge

Om arrangementet

Hva om du blir syk og ute av balanse og kan bruke et frekvens apparat for å helbrede deg selv og komme tilbake i balanse når som helst og hvor som helst? ⠀

Hva om du kunne bli økonomisk uavhengig og skape et liv i total frihet? ⠀ Det ville være fantastisk, ikke sant! ⠀ ⠀ Alt i dette universet er basert på energi og vi alle blir syke nå og da ... - og når vi blir det, er det fordi bioresonance (frekvensen) i cellene våre er utenfor balanse! ⠀ ⠀ Det er mange grunner til at bioresonansen vår er ute av balanse. De mest kjente årsakene er tung forurensning, usunn mat, alkohol, narkotika, elektromagnetiske strålinger (mobiltelefoner, datamaskiner), stress, negative tanker, sjokk, traumer, hjerterytme ... - "YOU NAME IT" - alt som skjer med oss ​​mentalt, emosjonelt og fysisk påvirker bioresonansen i cellene våre. ⠀ ⠀ Nå har du muligheten til å få HEALY frekvens enhet i ditt eget hjem og dette vil hjelpe deg hver eneste dag... Healy Frekvens Enheten fusjonerer vitenskap, teknologi, helse og spiritualitet - en evolusjon innen helbredelse, velvære og biohacking. ⠀

Healy enheten er et genialt verktøy oppfunnet av fysiker Marcus Schmieke. Den gir bærekraftig langsiktig støtte til din helse, kropp, sinn og velvære. På en enkel, uanstrengt og rimelig måte bruker den en ny teknologi kalt Quantum Sensor.

Selv om Healy er liten og lett, gjør den en formidabel, stor jobb;

Slik fungerer den:⠀ ⠀ Teknologien analyserer frekvensen din via en kvantesensor og kan lese alle de forskjellige manglene du har i kroppen din og i ditt energifelt. ⠀ ⠀ Den identifiserer hvilke frekvenser kroppen din trenger for å HELBREDE DEG - få deg tilbake til din optimal funksjon og helse! ⠀ ⠀ Healy har tilpassede spesifikke frekvens programmer, og overfører de direkte til kroppen/energifeltet ditt. ved hjelp av mikroelektriske impulser. Dette fremmer bioenergetisk balanse, vitalitet og generell velvære. ⠀ Healy vil balansere energien din på alle plan, for å støtte kroppens selvhelbredende mekanisme fra innsiden til utsiden. ⠀ Dette seminaret er en full presentasjon av Healy, hvordan det fungerer og hvordan det kan hjelpe deg i ditt eget liv.

FORRETNINGSMULIGHETET

Healy har også en god forretningsmulighet hvis du vil begynne å jobbe med noe som gir dypere mening og som samtidig gir en friere livsstil.

Vi skaper nå et flott fellesskap med likesinnede av:

• Innovatører • Entreprenører • Bevisste ledere • Helse entusiaster • Terapeuter • Velvære arbeidere • Overflods bevisste "a-players"

... eller du er en av dem som ønsker å bidra til å øke bevisstheten rundt helse og helbredelse på planeten vår!

SEMINARET HOLDES PÅ NORSK av Samaya Behrens. Hun har 19 års bakgrunn i Vibrasjonell Medisin og Frekvens Terapi og er grunnleger av iWakening_Training og 7 step Training for your Consciousness.

11:00 PRESENTASJON AV HEALY

11:45 SÅ DEMONSTRASJON AV HVORDAN EN SKANNING OG SESJON FUNGERER

12:30 LUNCH Vi selger vegetar suppe med surdeigsbrød. Kaffe/te og kaker har vi også.

Etter lunsj:

13:30 FORRETNINGS- OG MENTORSKAPSPROGRAM

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan ville det være hvis du kunne bli din egen ENERGY HEALER?

HUSK Å MEDLE DEG PÅ TIL: mail: svanen@online.no eller på SMS/MOBIL: 415 23 999

SMS 41523999
Pris
Antall
Total
  • Healy
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet